Beylerbeyi İlkokulu
Karacasu Kas. Karaziyaret Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No10 Gaziantep Yolu üzeri Arsan Fab. Yanı

VİZYON

İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmaları; Bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi sınıflayabilen, üretebilen, iletişim kurabilen fertler olmaları; Kendine güveni olan, bağımsız, özgürce davranabilen, düşünmeye ve gelişmeye açık olmaları; Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden güçlü ve sağlam bir nesli temsil etmeleri; Geleceğin aydınlık Türkiye’sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu olmaları; Bilim, sanat ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri; Değişmeye ve gelişmeye açık; yurt ve dünya sorunlarına duyarlı; yaratıcı, yenilikçi olmaları hedeflenmektedir.

MİSYON

Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmalarını sağlamak.

İKİLİ

10 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karacasu Kas. Karaziyaret Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Gaziantep Yolu üzeri Arsan FAB. Yanı