TEGV´den okulumuza anlamlı ziyaret.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı işbirliği kapsamında köy okullarını ziyaret eden kuaförler tarafından okulumuza ziyarette bulunuldu.Öğrencilerimizin istegi doğrultusunda saç kesimleri ve saç bakımları yapıldı.

Saç bakımı ve saç kesimi etkinliği sonrasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı "Eğlen,Öğren,Hijyen" etkinliği kapsamında öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı,doğru diş fırçalama tekniği,öz bakım eğitimi ve hijyen eğitimi verilmişitir.Vakıf gönüllüleri tarafından öğrencilere diş fırçası ve hijyen rozeti hediye edilmiştir.

Katkılarından dolayı TEGV gönüllülerine teşekkür ederiz.