Tebrikler...

"Yemekte Denge Eğitim Projesi" kapsamında iyi uygulamalar yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden İhsan İLKAYA ödül almıştır.

Yarışma,yemekte dengenin mesajlarının öğrencilere etkili bir şekilde iletilmesi,kazanımların kalıcı olması için projeyi yürüten öğretmenler tarafından,yeni ve yaratıcı uygulamaların geliştirilmesi amacıyla gerçekleştiriliyor.Yarışma,projenin uygulandığı 10 pilot ildeki okul öncesi ve ilkokul 1.2.3. ve 4. sınıflarını okutan öğretmenlerin yaptıkları uygulamaları kapsıyor.

Sabri Ülker Vakfı´nın 2011 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürüttüğü Yemekte Denge Eğitim Projesinin 7.yıldönümü Feriye Palace´ta düzenlenen özel bir etkinlikle kutlandı.

Etkinlikte proje kapsamında hazırlanan ve Türkiye genelinde projenin uygulandığı pilot okullarda eğitim materyali olarak kullanılacak "Küçük Şefler Restoranı" isimli hikaye kitabının da tanıtımı yapıldı.Proje kapsamında düzenlenen "İyi Uygulamalar Yarışması"nı kazanan öğretmenlere de ödülleri takdim edildi.

Ödül alan öğretmenimiz İhsan İLKAYA´yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yemekte Denge Eğitim ProjesiYemekte Denge Eğitim Projesi



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi